All Honkai Star Rail Ministry of Education Thesis Quiz Answers

All Honkai Star Rail Ministry of Education Thesis Quiz Answers

Lets cheat on that science test

One of the Daily Missions in Honkai: Star Rail is also a pop-quiz by the Ministry of Education, although it seems a bit boring doing science tests in the game, successfully answering these questions brings progress in your training goals with Trailblaze EXP, and also it is a good way to earn Stellar Jade. Answering one question a day shouldn’t be a big hassle – if you know the correct answers, and for that check out our cheat sheet below. Here’s all Ministry of Education Quiz answers in Honkai: Star Rail.

Recommended Videos

All Honkai Star Rail Ministry of Education Thesis Quiz Answers

You can find and complete this Daily Mission on Jarilo-VI under the name “On the Doorsteps of Science”. For now, we have eight questions and answers, check them out below.

Related: What Should You Spend Your Currency On in Honkai Star Rail? – Answered

Question 1 – Which are there more of – prime numbers or natural numbers?
Answer: The Same.

Question 2 – How many cars had their wheels stolen?
Answer: 14.

Question 3 – What is the sum of First Snow, Summershade Bamboo, Ball Peony, and Sunflower added together?
Answer: 162.

Question 4 – Who was the thief that stole the Limesteins’ wheels?
Answer: Eric.

Question 5 – Which of these three (Howard, Phillip, Joyce) is the liar?
Answer: Philip.

Question 6 – Which door should Sampo – Tall, Blue, and Handsome – open, Silver or Gold?
Answer: Gold.

Question 7 – How many days would it take for the algae to fill half the reservoir?
Answer: 29 days.

Question 8 – 1453 = 0 / 1915 = 1 / 2409 = 2 / 6010 = 3 / 9981 = 4 / 8848 = ?
Answer: 6.

Related: How to Get and Use Bottle of Draconic Tears in Honkai: Star Rail

Now you know the correct answers, and knowledge is half the battle, or the whole Daily Mission that you will solve without thinking much. Enjoy!

For more Honkai Star Rail tips and guides here on Prima Games click on the tag below.


Prima Games is supported by our audience. When you purchase through links on our site, we may earn a small affiliate commission. Learn more
related content
Read Article How to Fix the Wuthering Waves Black Square Bug on PC
Wuthering Waves Promotional Art
Read Article How to Make Sun in Infinite Craft
A photograph of the sun behind clouds.
Read Article Disney Epic Mickey: Rebrushed System Requirements Revealed
Disney Epic Mickey: Rebrushed Screenshot
Related Content
Read Article How to Fix the Wuthering Waves Black Square Bug on PC
Wuthering Waves Promotional Art
Read Article How to Make Sun in Infinite Craft
A photograph of the sun behind clouds.
Read Article Disney Epic Mickey: Rebrushed System Requirements Revealed
Disney Epic Mickey: Rebrushed Screenshot
Author
Nikola "Nick" Jovanovic
Nick has been a Prima Games Staff Writer since May 2022, an old-school gamer, and a gamer journalist with over 25 years of expertise. Our resident micro-influencer from Serbia! When he's not driving through Belgrade, he's probably racing in Gran Turismo or Forza, playing some strange JRPG games or just watching pro wrestling.